Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Pod Gruszą

Adres obiektu Sanatoryjna 13A, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Basia
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-08 do 2015-07-11
 
 
    

Swój pobyt w Willi Pod Gruszą wspominam bardzo pozytywnie. Lokalizacja, pokoje, wyposażenie mnie nie zawiodły. Nawet pogoda się udała. A gospodarze robią wszystko żeby zadowolić gości. Czegóż więcej potrzeba ? Z pewnością zawitam tam ponownie.


 
 

Krystyna z Gdańska
Dodano: 2015-06-05
Pobyt od: 2015-05-09 do 2015-05-30
 
 
    

W Willi Pod Gruszą spędziłam 21 dni i był to pod każdym względem bardzo udany pobyt. Gospodarze mili, sympatyczni i przyjaźnie traktujący gości. Szczególnie Pani domu, z którą miałam codzienny kontakt. Zawsze można było liczyć na pomoc, na uwzględnienie życzeń gości i, w moim przypadku, na wspólne poranne spacery. Pokoje ładne, dobrze wyposażone, mało akustyczne. Cicho i spokojnie można było wypoczywać. Bardzo dobra lokalizacja willi, w spokojnej dzielnicy Zawodzie. Jest to miejsce, do którego chcę jeszcze nie raz wrócić. Polecam wybór Willi Pod Gruszą na pobyt w Ustroniu.


 
 

Ela z Sieradza
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-09-07 do 2014-09-20
 
 
    

Gorąco polecam.Gościnni i serdeczni gospodarze,piękne pokoje i przepiękna okolica.Dziękuję i do zobaczenia.


 
 

Agata
Dodano: 2014-08-02
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

W piękne letnie, ustrońskie wieczory często można usłyszeć piosenkę o Ustroniu. Parafrazując jej słowa - "bo w Ustroniu, bo w Ustroniu (...)zakochałam się". Pełne uroku miasto, sympatyczni ludzie, no i przede wszystkim - Willa pod Gruszą. Jest to miejsce szczególne. Ładne łazienki, gustownie urządzone pokoje,z telewizją, dostępem do internetu, balkonem z widokiem na otaczające góry (gdzie wyśmienicie smakuje poranna kawa ;-)Do dyspozycji mieszkańców jest również aneks kuchenny, na podwórku piękna altanka, gdzie można się schronić zarówno przed deszczem jak i zbyt "palącym" słońcem, miejsce na grilla, kącik zabaw dla dzieci. Willa pod Gruszą ma również świetną lokalizację, bo w sąsiedztwie pijalni wód i zakładu przyrodoleczniczego. Zaś krótki spacer do centrum Ustronia pozwala na podziwianie piękna okolicy. To miejsce godne polecenia dla osób lubiących górskie wędrówki jak i szukających ciszy, spokoju i ucieczki od wielkomiejskiego zgiełku. To jednak nie wszystko. Warto tu podkreślić też szczególną atmosferę Willi pod Gruszą, co jest wielką zasługą serdecznych, pełnych ciepła gospodarzy. Spędziłam tu cudowne dwa tygodnie, a każdy powrót do pokoju to jak powrót do domu, w pełnym znaczeniu tego słowa. I za to dziękuję. Mam nadzieję, że w "Ustroniu znów spotkamy się"


 
 

Małgorzata Kowal
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

Willa pod gruszą to dom z "duszą",malutki raj na ziemi.Piękne pokoje,łazienki, aneks kuchenny,komfort i wygoda.Podwórko wyposażone w kącik zabawowy dla dzieci, miejsce na wspólne grillowanie. Świetna lokalizacja: blisko do pijalni, centrum zabiegowego,parku, centrum miasta.Dopełnieniem jest ciepła i serdeczna atmosfera, którą stwarzają właściciele pensjonatu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócę do tej zielonej willi z żółtymi ptakami na parapecie,ławeczką pod gruszą, pięknymi muszlami ukrytymi w trawie i uśmiechniętej pani Beaty witającej bardzo serdecznie swoich pensjonariuszy.


 
 

Magda
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-07
 
 
    

Magiczne miejsce do pełnego wypoczynku psychicznego i fizycznego. Willa Pod Gruszą to pensjonat, który pod kątem komfortu i wyposażenia spełnia warunki czterogwiazdkowego hotelu. Absolutna czystość, świeżość i mili właściciele. Wracam do tego miejsca każdego roku na urlop i zawsze w 100% regeneruję siły. Willa mieści się w doskonałej okolicy, bo w sanatoryjnym sercu przepięknego Ustronia, stąd blisko do uzdrowiska a także na Równicę, wszystkie atrakcje tego urokliwego miasteczka są na wyciągnięcie dłoni. Polecam wszystkim!!!


 
 

Sylwia
Dodano: 2013-06-03
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-17
 
 
   

Bylismy Pod Gruszą w zeszłym (2012) roku na wakacjach z roczną córcią. Jak dla nas super lokalizacja....blisko do pijalni wody i parku,gdzie nawet wieczorem moglismy z maluszkiem wyjść na spacer. Pokoje czyściutkie,obsługa bardzo życzliwa, Pani właścicielka dostosowała nam pokój do pobytu z małym dzieckiem. Same plusy Dziękujemy, na pewno jeszcze kiedys wrócimy :)


 
 

Grażna i Bogdan
Dodano: 2012-10-18
Pobyt od: 2011-10-04 do 2012-10-11
 
 
  

Warto zaplanować swój pobyt właśnie w Domu pod Gruszą. Polecam to niezwykłe miejsce dla zabieganych mieszczuchów i nie tylko szukających komfortowych warunków, ciszy i spokoju. Jesteśmy pod dużym wrażeniem czystości jaka panowała w całym pensjonacie.Pokój przestronny z balkonem pieknie umeblowany i duża, ładna łazienka.Idealne miejsce na wypoczynek i z pewnościa tam wrócimy.Serdeczne pozdrowienia i życzenia wszystkiego dobrego dla uroszych gospodarzy od zadowolonych Grażyny i Bogdana ze Zgorzelca :)))


 
Patrycja
Dodano: 2012-05-03
Pobyt od: 2012-04-22 do 2012-04-27
 

Polecam!!! Świetna lokalizacja, ładne pokoje, gustownie urządzone, piękne łazienki. Gościnni właściciele, zatroskani dobrem swoich gości. Spędziłam tu mile czas ze swoją córeczką. Dziękuję bardzo


 
Ola i Kamil
Dodano: 2012-03-06
Pobyt od: 2012-03-02 do 2012-03-05
 

Willa pod Gruszą to wspaniałe miejsce! Pokoje są cudne, wyposażone właściwie we wszystko co jest potrzebne. Internet na terenie całego budynku, dostępne aneksy kuchenne dla gości, gdzie można zrobić sobie śniadanko. Pod samym budynkiem przestronny parking, idealna lokalizacja. Świetne miejsce nie tylko na weekend, ale również na dłużej. Profesjonalna obsługa i naprawdę dobra cena! Już planujemy tam wrócić! Pozdrawiamy z Wrocławia!


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie