Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Pod Gruszą

Adres obiektu Sanatoryjna 13A, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Basia z Katowic
Dodano: 2015-11-08
Pobyt od: 2015-10-26 do 2015-11-07 IP: xxx.146.128.83
 
 
    

Polecam gorąco. Pobyt bardzo udany - wszystko było super :) Właścicielka jest przemiła. Warunki komfortowe. Polecam wszystkim.


 
 

Krystyna z Gdańska
Dodano: 2015-06-05
Pobyt od: 2015-05-09 do 2015-05-30
 
 
    

W Willi Pod Gruszą spędziłam 21 dni i był to pod każdym względem bardzo udany pobyt. Gospodarze mili, sympatyczni i przyjaźnie traktujący gości. Szczególnie Pani domu, z którą miałam codzienny kontakt. Zawsze można było liczyć na pomoc, na uwzględnienie życzeń gości i, w moim przypadku, na wspólne poranne spacery. Pokoje ładne, dobrze wyposażone, mało akustyczne. Cicho i spokojnie można było wypoczywać. Bardzo dobra lokalizacja willi, w spokojnej dzielnicy Zawodzie. Jest to miejsce, do którego chcę jeszcze nie raz wrócić. Polecam wybór Willi Pod Gruszą na pobyt w Ustroniu.


 
 

Ela z Sieradza
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-09-07 do 2014-09-20
 
 
    

Gorąco polecam.Gościnni i serdeczni gospodarze,piękne pokoje i przepiękna okolica.Dziękuję i do zobaczenia.


 
 

Agata
Dodano: 2014-08-02
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

W piękne letnie, ustrońskie wieczory często można usłyszeć piosenkę o Ustroniu. Parafrazując jej słowa - "bo w Ustroniu, bo w Ustroniu (...)zakochałam się". Pełne uroku miasto, sympatyczni ludzie, no i przede wszystkim - Willa pod Gruszą. Jest to miejsce szczególne. Ładne łazienki, gustownie urządzone pokoje,z telewizją, dostępem do internetu, balkonem z widokiem na otaczające góry (gdzie wyśmienicie smakuje poranna kawa ;-)Do dyspozycji mieszkańców jest również aneks kuchenny, na podwórku piękna altanka, gdzie można się schronić zarówno przed deszczem jak i zbyt "palącym" słońcem, miejsce na grilla, kącik zabaw dla dzieci. Willa pod Gruszą ma również świetną lokalizację, bo w sąsiedztwie pijalni wód i zakładu przyrodoleczniczego. Zaś krótki spacer do centrum Ustronia pozwala na podziwianie piękna okolicy. To miejsce godne polecenia dla osób lubiących górskie wędrówki jak i szukających ciszy, spokoju i ucieczki od wielkomiejskiego zgiełku. To jednak nie wszystko. Warto tu podkreślić też szczególną atmosferę Willi pod Gruszą, co jest wielką zasługą serdecznych, pełnych ciepła gospodarzy. Spędziłam tu cudowne dwa tygodnie, a każdy powrót do pokoju to jak powrót do domu, w pełnym znaczeniu tego słowa. I za to dziękuję. Mam nadzieję, że w "Ustroniu znów spotkamy się"


 
 

Małgorzata Kowal
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

Willa pod gruszą to dom z "duszą",malutki raj na ziemi.Piękne pokoje,łazienki, aneks kuchenny,komfort i wygoda.Podwórko wyposażone w kącik zabawowy dla dzieci, miejsce na wspólne grillowanie. Świetna lokalizacja: blisko do pijalni, centrum zabiegowego,parku, centrum miasta.Dopełnieniem jest ciepła i serdeczna atmosfera, którą stwarzają właściciele pensjonatu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócę do tej zielonej willi z żółtymi ptakami na parapecie,ławeczką pod gruszą, pięknymi muszlami ukrytymi w trawie i uśmiechniętej pani Beaty witającej bardzo serdecznie swoich pensjonariuszy.


 
 

Magda
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-07
 
 
    

Magiczne miejsce do pełnego wypoczynku psychicznego i fizycznego. Willa Pod Gruszą to pensjonat, który pod kątem komfortu i wyposażenia spełnia warunki czterogwiazdkowego hotelu. Absolutna czystość, świeżość i mili właściciele. Wracam do tego miejsca każdego roku na urlop i zawsze w 100% regeneruję siły. Willa mieści się w doskonałej okolicy, bo w sanatoryjnym sercu przepięknego Ustronia, stąd blisko do uzdrowiska a także na Równicę, wszystkie atrakcje tego urokliwego miasteczka są na wyciągnięcie dłoni. Polecam wszystkim!!!


 
 

Maria i Paweł z Poznania
Dodano: 2013-07-22
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-22
 
 
  

Spędziliśmy 10 wspaniałych dni w "Willi pod Gruszą". Polecamy wszystkim ten obiekt, zarówno rodzicom z małymi dziećmi jak i parom w "wieku średnim". Komfort lokalowy, wszelkie wygody, profesjonalna obsługa, serdeczna atmosfera. Dziękujemy gospodarzom i serdecznie pozdrawiamy!


 
 

Grażna i Bogdan
Dodano: 2012-10-18
Pobyt od: 2011-10-04 do 2012-10-11
 
 
  

Warto zaplanować swój pobyt właśnie w Domu pod Gruszą. Polecam to niezwykłe miejsce dla zabieganych mieszczuchów i nie tylko szukających komfortowych warunków, ciszy i spokoju. Jesteśmy pod dużym wrażeniem czystości jaka panowała w całym pensjonacie.Pokój przestronny z balkonem pieknie umeblowany i duża, ładna łazienka.Idealne miejsce na wypoczynek i z pewnościa tam wrócimy.Serdeczne pozdrowienia i życzenia wszystkiego dobrego dla uroszych gospodarzy od zadowolonych Grażyny i Bogdana ze Zgorzelca :)))


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie