Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Pod Gruszą

Adres obiektu Sanatoryjna 13A, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Basia z Katowic
Dodano: 2015-11-08
Pobyt od: 2015-10-26 do 2015-11-07 IP: xxx.146.128.83
 
 
    

Polecam gorąco. Pobyt bardzo udany - wszystko było super :) Właścicielka jest przemiła. Warunki komfortowe. Polecam wszystkim.


 
 

Basia
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-08 do 2015-07-11
 
 
    

Swój pobyt w Willi Pod Gruszą wspominam bardzo pozytywnie. Lokalizacja, pokoje, wyposażenie mnie nie zawiodły. Nawet pogoda się udała. A gospodarze robią wszystko żeby zadowolić gości. Czegóż więcej potrzeba ? Z pewnością zawitam tam ponownie.


 
 

Krystyna z Gdańska
Dodano: 2015-06-05
Pobyt od: 2015-05-09 do 2015-05-30
 
 
    

W Willi Pod Gruszą spędziłam 21 dni i był to pod każdym względem bardzo udany pobyt. Gospodarze mili, sympatyczni i przyjaźnie traktujący gości. Szczególnie Pani domu, z którą miałam codzienny kontakt. Zawsze można było liczyć na pomoc, na uwzględnienie życzeń gości i, w moim przypadku, na wspólne poranne spacery. Pokoje ładne, dobrze wyposażone, mało akustyczne. Cicho i spokojnie można było wypoczywać. Bardzo dobra lokalizacja willi, w spokojnej dzielnicy Zawodzie. Jest to miejsce, do którego chcę jeszcze nie raz wrócić. Polecam wybór Willi Pod Gruszą na pobyt w Ustroniu.


 
 

Agata
Dodano: 2014-08-02
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

W piękne letnie, ustrońskie wieczory często można usłyszeć piosenkę o Ustroniu. Parafrazując jej słowa - "bo w Ustroniu, bo w Ustroniu (...)zakochałam się". Pełne uroku miasto, sympatyczni ludzie, no i przede wszystkim - Willa pod Gruszą. Jest to miejsce szczególne. Ładne łazienki, gustownie urządzone pokoje,z telewizją, dostępem do internetu, balkonem z widokiem na otaczające góry (gdzie wyśmienicie smakuje poranna kawa ;-)Do dyspozycji mieszkańców jest również aneks kuchenny, na podwórku piękna altanka, gdzie można się schronić zarówno przed deszczem jak i zbyt "palącym" słońcem, miejsce na grilla, kącik zabaw dla dzieci. Willa pod Gruszą ma również świetną lokalizację, bo w sąsiedztwie pijalni wód i zakładu przyrodoleczniczego. Zaś krótki spacer do centrum Ustronia pozwala na podziwianie piękna okolicy. To miejsce godne polecenia dla osób lubiących górskie wędrówki jak i szukających ciszy, spokoju i ucieczki od wielkomiejskiego zgiełku. To jednak nie wszystko. Warto tu podkreślić też szczególną atmosferę Willi pod Gruszą, co jest wielką zasługą serdecznych, pełnych ciepła gospodarzy. Spędziłam tu cudowne dwa tygodnie, a każdy powrót do pokoju to jak powrót do domu, w pełnym znaczeniu tego słowa. I za to dziękuję. Mam nadzieję, że w "Ustroniu znów spotkamy się"


 
 

Małgorzata Kowal
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-27
 
 
    

Willa pod gruszą to dom z "duszą",malutki raj na ziemi.Piękne pokoje,łazienki, aneks kuchenny,komfort i wygoda.Podwórko wyposażone w kącik zabawowy dla dzieci, miejsce na wspólne grillowanie. Świetna lokalizacja: blisko do pijalni, centrum zabiegowego,parku, centrum miasta.Dopełnieniem jest ciepła i serdeczna atmosfera, którą stwarzają właściciele pensjonatu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócę do tej zielonej willi z żółtymi ptakami na parapecie,ławeczką pod gruszą, pięknymi muszlami ukrytymi w trawie i uśmiechniętej pani Beaty witającej bardzo serdecznie swoich pensjonariuszy.


 
 

Magda
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-07
 
 
    

Magiczne miejsce do pełnego wypoczynku psychicznego i fizycznego. Willa Pod Gruszą to pensjonat, który pod kątem komfortu i wyposażenia spełnia warunki czterogwiazdkowego hotelu. Absolutna czystość, świeżość i mili właściciele. Wracam do tego miejsca każdego roku na urlop i zawsze w 100% regeneruję siły. Willa mieści się w doskonałej okolicy, bo w sanatoryjnym sercu przepięknego Ustronia, stąd blisko do uzdrowiska a także na Równicę, wszystkie atrakcje tego urokliwego miasteczka są na wyciągnięcie dłoni. Polecam wszystkim!!!


 
 

Maria i Paweł z Poznania
Dodano: 2013-07-22
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-22
 
 
  

Spędziliśmy 10 wspaniałych dni w "Willi pod Gruszą". Polecamy wszystkim ten obiekt, zarówno rodzicom z małymi dziećmi jak i parom w "wieku średnim". Komfort lokalowy, wszelkie wygody, profesjonalna obsługa, serdeczna atmosfera. Dziękujemy gospodarzom i serdecznie pozdrawiamy!


 
 

Sylwia
Dodano: 2013-06-03
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-17
 
 
   

Bylismy Pod Gruszą w zeszłym (2012) roku na wakacjach z roczną córcią. Jak dla nas super lokalizacja....blisko do pijalni wody i parku,gdzie nawet wieczorem moglismy z maluszkiem wyjść na spacer. Pokoje czyściutkie,obsługa bardzo życzliwa, Pani właścicielka dostosowała nam pokój do pobytu z małym dzieckiem. Same plusy Dziękujemy, na pewno jeszcze kiedys wrócimy :)


 
 

KRYSTIAN I DANKA Pszczyna
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-06-23 do 2012-07-08
 
 
   

Urlop w tym roku spedzilismy w Ustroniu W pieknej WILLI pod GRUSZA polozonej w okolicy zadawalajacej osoby lubiace spokoj jak i dla aktywnych. Wnetrze pensjonatu przedstawione w fotogaleri niczym nie odbiega od rzeczywistosci wrecz przeciwnie . Luksusowe pokoje uzadzone ze smakiem i obok przylegajace nowoczesne lazienki pachnace swiezoscia i czystoscia oraz dostep do internetu oraz wszystkich atrakcji znajdujacych sie na zewnatrz budynku sprawiaja ze pobyt tu jest bardzo przyjemny.Jezeli dodac do tego zyczliwosc WSPANIALYCH GOSPODARZY spelniajacych kaprysy swoich Gosci to miejsce uwazam za godne polecenia. Nocowalismy juz w wielu pensjonatach w Ustroniu oferujacych za ta sama cene warunki w polowie tak komfortowe jak w WILLI pod GRUSZA.Mamy zamiar spedzic jeszcze wiele pieknych chwil w tym pensjonacie. Dziekujemy bardzo Drodzy Gospodarze za Wszystko i do zobaczenia.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie